top of page
WENC-HEADER 6 (1).jpg
JOUW EIGEN VERTAALSLAG.png
Top of page
TAROTTAAL WERKLOGO DIAP 1.png
CURSUSSEN

Zodra je de basis van het werken met de Tarot hebt begrepen, kan je ervoor kiezen

om door te gaan met de gevorderdencursus. In deze verrassende cursus leer je hoe je intuïtief kunt gaan duiden, want het mooiste is natuurlijk om jouw eigen, unieke,

ver-taal-slag te ontwikkelen!

 

Op verschillende manieren gaan we nog dieper in op de Tarot en krijg je weer nieuwe legpatronen aangereikt. Daarnaast gaan we volop met jouw intuïtie aan de slag.

Je krijgt hiervoor allerlei tools aangereikt en om nog dichter bij jezelf te komen, starten we ook iedere les met een korte meditatie.

 

Natuurlijk gaan we heel veel oefenen en krijg je na iedere les huiswerk mee (tijdsinvestering: ongeveer 1 tot 2 uur per keer). Je levert dit per mail in en krijgt daarop z.s.m. terugkoppeling. Op deze manier verliezen we geen tijd gedurende de lessen en gaat je leerproces tussen de lessen gewoon door!

 

Omdat ik van mening ben dat je na deze cursus de mogelijkheden in je hebt om op een verantwoorde manier de kaarten zowel voor jezelf als ook voor een ander te duiden, wordt deze Tarotcursus voor Gevorderden afgesloten met een welverdiend certificaat!

Maximaal aantal deelnemers: 6

Kosten: 349,- euro voor 4 lesdagen

Dit is incl. lesmateriaal, persoonlijke huiswerkbegeleiding en uitgebreid, praktisch naslagwerk

 

Data:

Wil je meedoen of wil je meer informatie?

Gebruik dan het contactformulier of bel: 06 1061 6032

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden.

Gevorderden.png
bottom of page