WENC-HEADER 6 (1).jpg
WORD JIJ EEN PROF.png
 
TAROTTAAL WERKLOGO DIAP 1.png
 

Droom jij van een eigen Tarotpraktijk? Zou je misschien graag op spirituele beurzen willen staan? Of wil je gewoon heel goed de Tarotkaarten leren leggen?

Lees dan vooral verder! 

Vanaf oktober 2022 bestaat namelijk de mogelijkheid om in een periode van

6 lesdagen een geweldige Tarotopleiding te volgen! Gedurende deze periode zal je genoeg kennis opdoen en oefenmogelijkheden krijgen om daarna geheel zelfstandig met de Tarot aan de slag te gaan. 

We gaan werken met de Rider Waite Tarot vanwege de uitgebreide symboliek in deze kaarten. Ten slotte is de Tarot een beeldentaal en ik zal je leren dat je door goed naar het plaatje te kijken, heel veel informatie krijgt. Natuurlijk gaan we alle 78 kaarten behandelen. Daarnaast leer je veel verschillende legpatronen te gebruiken, krijg je les in Elementenleer, Numerologie, Consulttechnieken, Vraagstelling en Ethiek. We gaan leren hoe we Persoonlijkheidskaarten uitrekenen en nog veel meer.

Omdat ik het belangrijk vind dat iedereen op een gegeven moment een eigen vertaling aan het geheel gaat geven, gaan we vanaf de 4e lesdag ook intuïtief met de Tarot aan het werk. 

Dit betekent dat we niet alleen nog dieper op de Tarot ingaan maar dat we dan ook gaan kijken naar wat jij nu eigenlijk ziet in dat plaatje, wat bij jou naar boven komt, en waarom dat dan zo zou kunnen zijn. Ik ga je tools geven om steeds meer te gaan vertrouwen op die ingevingen, we gaan gezamenlijk mediteren, oefenen, oefenen en nog eens oefenen en het zou me niks verbazen als jij versteld gaat staan van jezelf! 

Ik heb er bewust voor gekozen om de groepen klein te houden – max. 6 pers. – om zo iedereen genoeg aandacht te kunnen geven. De dagen hebben steeds een deel theorie met daarnaast veel praktijk want door te doen leer je naar mijn idee het meest. 

*Na de 3e lesdag krijg je van mij één of meerdere opdrachten mee naar huis. Deze kan je voor de volgende lesdag inleveren via mail en ze worden door mij dan zo snel mogelijk beantwoord. Iedereen kan meerdere oefeningen krijgen als hij / zij dat wil. Alles op jouw eigen tempo.

De laatste les sluit je af met een compleet consult en met een dik verdiend certificaat!

Mocht er plaats zijn dan is het voor iedereen die een Beginnerscursus heeft gevolgd, mogelijk om vanaf de 4e les in te stromen. Stuur me even een berichtje dan spreken we e.e.a. verder af.

In 2022 zullen er op veler verzoek diverse oefenmogelijkheden aangeboden worden. Houd deze pagina in de gaten als je daar interesse in hebt of schrijf je alvast vrijblijvend in via het contactformulier.

Data 2022 / 2023:

Vrijdag: 14 oktober, 4 en 25 november, 16 december 2022 en 6 en 27 januari 2023

Woensdag: 19 oktober, 9 en 30 november, 21 december 2022, 11 januari en 1 februari 2023

 

Tijd: van 10.00 tot 17.00 uur (gelieve je eigen lunch mee te nemen)

Locatie: Smart up Business Center, Unit 5133, Ericssonstraat 2, Rijen

(gratis parkeren voor de deur en uitstekend bereikbaar met het Openbaar Vervoer)

Kosten: 599,- euro incl. een uitgebreid naslagwerk, koffie / thee met lekkers en gratis deelname aan twee oefen-dagdelen naar keuze.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie?

Gebruik dan het contactformulier of bel: 06 1061 6032

Voel je welkom!

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden.

CONSULTEN SITE.jpg