top of page
WENC-HEADER 6 (1).jpg
Top of page
TAROTTAAL WERKLOGO DIAP 1.png

Het is misschien moeilijk voor te stellen, maar er is een tijd geweest dat de Tarot nog werd gezien als “het prentenboek van de duivel”. Gelukkig weten we inmiddels dat het vooral een bijna niet te evenaren bron van wijsheid bevat. De Tarot is dan ook een ongelooflijk krachtig instrument voor persoonlijk inzicht en spirituele ontwikkeling.

 

In de inspirerende en interactieve beginnerscursus gaan we de basis van het werken met de Tarot behandelen en leer je hoe je jezelf en anderen, op een integere wijze, meer inzicht kan geven in allerlei vraagstukken die op dat moment spelen.

 

In een tijdsbestek van een aantal dagdelen komen alle 78 kaarten uit het Rider Waite-deck uitgebreid aan bod. In plaats van een dik studieboek gaan we samen naar de symboliek kijken en krijg je heldere uitleg over iedere kaart én een naslagwerk zodat je al snel zelf aan de slag kunt. Daarnaast worden er verschillende legpatronen behandeld en komen de elementenleer en een stukje numerologie aan bod. Ook zal er volop ruimte zijn om gezamenlijk te oefenen.

Reken maar op een leerzame en gezellige cursus!

Aantal deelnemers: minimaal 4 - maximaal 8

Kosten: 249,- euro voor 4 middagen of 3 lesdagen

incl. lesmateriaal en uitgebreid naslagwerk, excl. Rider Waite deck

Data 2024:

Maandag     van 13.15 tot 17.30 uur

                     De Maretak, Van Goorstraat 1 Breda

Donderdag  04, 11, 18 en 25 april van 13.15 tot 17.30 uur

                     De Maretak, Van Goorstraat 1 Breda

Zaterdag     van 11.00 tot 17.00 uur

                     Cultureel centrum 't Klooster, Bavel

Wil je meedoen of wil je meer informatie?

Gebruik dan het contactformulier of bel: 06 1061 6032

Na het doorlopen van deze cursus bestaat de mogelijkheid om op bepaalde dagdelen te oefenen. Zie daarvoor de betreffende pagina.

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden.

Omdat de cursussen vrij snel vol zitten kan je jezelf ook op een wachtlijst laten plaatsen door het contactformulier in te vullen en aan te geven wanneer je deze cursus graag zou volgen. Als er dan weer een nieuwe cursus komt, ben jij de eerste die ik hierover informeer!

AAS VAN PENTAKELS.jpg
Beginners.png
bottom of page