top of page
HEADER TT_TAROTTAL.jpg
laat je verrassen.png
Top of page
TAROTTAAL WERKLOGO DIAP 1.png
RECENSIES

De cursus was geweldig! Heel interessant en goed te volgen omdat Diana een heel fijne docent was. Wat weet die vrouw veel, zo niet alles over en van de kaarten! Ik heb ook veel kunnen oefenen met de medecursisten. Ik heb genoten!

Anneke Hilhorst

 

---------------------------------

De cursus voor beginners die ik heb gevolgd bij Diana kan ik zeker aanraden. De lessen zijn zeer verzorgd, duidelijk en verhelderend. Daarom heb ik er ook meteen voor gekozen om bij Diana verder te gaan voor de gevorderden. Diana is ook laagdrempelig en geeft zeer gestructureerd les. Fijne dame in de omgang.

Lieve groet,

Linda Werdmüller von Elgg

-------------------------------------

 

In de afgelopen jaren heb ik door Diana diverse tarotconsulten laten doen en die heb ik als zeer duidelijk, helder en prettig ervaren. Ze gebruikt ook haar intuïtie en je merkt dat ze het vanuit haar hart doet. Mede daardoor heb ik zelf de Tarotcursus deel 1 bij Diana gevolgd. Ik beveel Diana dan ook van harte aan.

 

Karin Vink

 

---------------------------------

 

Ik wilde al heel lang meer weten over de tarot en ineens kwam Diana op mijn pad. Wat een heerlijke ontspannen lessen en wat heb ik veel geleerd. Ik heb niet alleen de basislessen gevolgd, maar ook de vervolgcursus. Diana geeft alle ruimte voor je persoonlijke inbreng. Ik vind Diana een heerlijk mens en ben heel blij dat zij op mijn pad kwam.

 

Ada Krowinkel

 

---------------------------------

Mijn eerste tarotconsult ooit bij Diana heb ik als zeer positief ervaren. Diana wist me te overtuigen dat er meer is in het leven dan wat mij op dat moment bezig hield. 

Daarnaast heb ik mijn deelname aan de Tarotcursus voor Beginners ook als heel positief ervaren en met veel plezier met mijn klasgenoten samengewerkt. Ik kan dan ook niet wachten om weer samen aan te mogen schuiven bij de Gevorderdencursus!

 

Pedro Gaasbeek 

 

---------------------------------

 

Ik heb de basis en gevorderden tarotcursus gevolgd bij Diana. Ik kan geïnteresseerden aanraden om deze tarotcursussen te gaan doen. De lessen zijn erg leerzaam, spannend, leuk, gezellig en met een beetje magie. De tarotcursus heeft voor mijzelf veel gebracht. Bedankt, Diana voor de leerzame tijd. 

 

Sonja de Jong

 

---------------------------------

 

Ik ben op een beurs bij Diana terecht gekomen en was zeer verrast over haar deskundigheid en alles wat ze vertelde klopte over mij. Thuisgekomen heb ik meteen een cursus bij haar geboekt en dat bleek later een schot in de roos. Wat heb ik genoten van deze Tarot cursus. Het heeft me zoveel inzichten gegeven en ik gebruik nu de Tarot in mijn eigen praktijk. Diana is een deskundige docent op het gebied van de Tarot, geduldig, invoelend en een kei in les geven.

 

Rien Allewijn, Yerseke

 

---------------------------------

 

Ik heb bij Diana twee cursussen gevolgd in het leggen van Tarot-kaarten. Diana geeft op een rustige manier les en stelt zich heel integer op. Zij heeft mij erg gemotiveerd en gestimuleerd. Het was voor mij iedere week een feest om weer naar ‘les’ te gaan.

 

Ilse Burema

 

---------------------------------

 

Voor het leren lezen van de tarotkaarten ben ik terechtgekomen bij de cursussen van Diana. Ik heb Diana leren kennen als een fijne docente met veel kennis en ik ben erg blij dat ik de cursussen bij haar heb gevolgd. Het raadplegen van de tarotkaarten is ontzettend waardevol voor mij geworden!

 

Angelique Bolder

 

---------------------------------

 

Met veel plezier kan ik zeggen dat ik van de Tarotlessen genoten heb. Diana heeft alles heel goed uitgelegd en zeer zorgvuldig lesmateriaal gemaakt en ook waardevolle naslagboeken gegeven. Ik ben op een andere manier in het leven gaan staan, met deze waardevolle informatie.

 

Lidy Meijer

 

---------------------------------

 

Zowel de Tarotcursus voor beginners als voor de gevorderden was supergoed in elkaar gezet. Vooral het naslagwerk is duidelijk, overzichtelijk en zeer informatief. Ook was er tijdens de lessen veel tijd voor opdrachten in de praktijk en daar leer je toch echt het meeste van. Zo waren er fantastische huiswerkopdrachten die waren echt heel leuk om te doen. Dus, al met al, Diana van der Steen raad ik echt aan om een opleiding of cursus bij te volgen.

 

Gabriel van Schaik Nelis 

 

---------------------------------

 

Ik was erg verbaasd hoe Diana met een legging mij inzichten gaf en ook advies hoe verder te gaan op mijn pad. Na meerdere consulten was ik erg nieuwsgierig naar het werken met de tarotkaarten. Samen met een vrienden clubje hebben we de beginnerscursus gedaan. Diana heeft een fijne manier van het overbrengen van al haar kennis over de tarotkaarten. Al gauw kon ik zelf een legging doen wat ik nu nog wel eens doe en soms voor een ander. 

 

Janny Knappers

 

---------------------------------

HEADER CURSUSSEN.jpg
ERVARINGEN VAN ANDEREN.png
bottom of page