top of page
HEADER OVER MIJ NW.jpg
TAROTTAAL WERKLOGO DIAP 1.png
To of page
913B9283-bewerkt staand.jpg
HANDTEK. DIANA.png

Op het moment dat ik op 18-jarige leeftijd mijn eerste Tarotkaarten kocht, had ik niet het minste vermoeden welke belangrijke rol dit in mijn leven zou gaan spelen. Jarenlang lagen ze ergens in een la. Ik vond ze wel mooi maar als leek zag ik, door de hoeveelheid aan informatie die er over de Tarot te vinden is, al gauw door de bomen het bos niet meer en dat zorgde ervoor dat ik mijn interesse verloor en dat de kaarten uit het zicht verdwenen. 

Door een verkeerde diagnose heb ik 15 jaar lang niet aan het arbeidsproces kunnen deelnemen. Omdat het me van jongs af aan al triggerde en ik er toen ineens de tijd voor had, begon ik me meer en meer in het spirituele te verdiepen. Ik besloot een

2-jarige beroepsopleiding tot Tarot Mediator te volgen. Vanaf dat moment ging er een wereld voor me open en mede door de inzichten die ik daar kreeg kwam ik deze moeilijke periode door.

Na het behalen van mijn diploma (2012), sloot ik me aan bij de Tarot Beroepsvereniging Nederland (TBN) en heb ik eerst een aantal jaren consulten gegeven en op beurzen gestaan. In 2018 kreeg ik de inspiratie om zelf een Tarotcursus voor Beginners te schrijven. De gedachte erachter was vooral dat het allemaal wel wat makkelijker kon. Die dikke studieboeken zijn heel leuk, maar het merendeel van wat er in beschreven staat is mijns inziens eerder ballast dan aanvulling. Je kan duizend-en-één dingen schrijven over een kaart, maar als je goed naar het plaatje kijkt en ook wéét waar je naar moet kijken dan is het zoveel eenvoudiger dan het in eerste instantie lijkt. En ik voelde heel sterk dat dát het gene was wat ik graag wilde doorgeven; de mystieke wijsheid, maar vooral ook de klare taal van de Tarot!

Niet veel later (2019) startte ik de Tarotcursus voor Gevorderden. In deze cursus wordt er vooral gekeken naar hoe je op een intuïtieve manier met de Tarot aan de slag kan gaan. Dit vanwege het belang dat iedereen, na een gedegen basiskennis, uiteindelijk op zijn eigen manier de kaarten gaat gebruiken. Inmiddels is er in 2022 ook al een Tarotretraite geweest en dit was zo'n succes dat deze absoluut nog een vervolg gaat krijgen! Zo kan iedereen die geïnteresseerd is in de Tarot zelf kijken op welke manier hij of zij zich wil verdiepen.

Tussendoor heb ik ook een opleiding en vele trainingen in het Engels Mediumschap gevolgd, net als Reiki I en II en een opleiding tot Energetisch Kindercoach.

Mijn intuïtie heeft hier een enorme sprong door gemaakt en van alle kennis die ik hier heb opgedaan maak ik tijdens de consulten en lessen die ik geef dankbaar gebruik.

Op dit moment ligt mijn hart echter nog het meest bij de Tarot en ik hoop dat ik jou, op welke manier dan ook, hier kennis mee mag laten maken.

Voel je welkom!

Warme groetjes,

Diana

bottom of page