top of page
HEADER TT-CONSULTEN.jpg
DE TAROT ONTSLUIERT.png
Top of page
TAROTTAAL WERKLOGO DIAP 1.png
Consulten

De Tarot ontsluiert de waarheid en de reden om een Tarotconsult te boeken is dan ook meestal om inzicht te krijgen. We staan allemaal wel eens op een punt waarop we behoefte hebben aan duidelijkheid, een bevestiging van een vermoeden of aan een helpende hand. Onderwerpen waarbij je hieraan kunt denken zijn o.a. (zelf)liefde, relaties, gezin, werk, studie, conflicten, angst, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. De verkregen inzichten helpen je vervolgens om een bepaalde richting in te gaan, knopen door te hakken, los te laten of om pijnpunten een plekje te geven.

 

Daarnaast kan een Tarotconsult ook veel voor je betekenen als je graag wilt weten waar je nu staat in je leven, wat je volgende stap kan/mag zijn. Verwacht echter geen toekomstvoorspellingen, daar is de Tarot niet voor. De kaarten die op tafel komen, liggen er tot de komende 6 maanden, verder gaat het niet. De Tarot is er voor om onze innerlijke wijsheid, daar waar eigenlijk alles al bekend is, naar de oppervlakte te brengen en samen met mijn intuïtieve waarnemingen help ik jou daar graag bij!

 

Bij een eerste consult zal ik je vragen naar je geboortedatum. Hiermee reken ik van te voren jouw persoonlijke Tarotkaarten uit die we bij aanvang van het consult zullen bespreken en waarvan je een samenvatting mee naar huis krijgt.

 

Het consult wordt afgesloten met het trekken van een kaart uit een set “orakelkaarten”. De boodschap hieruit sluit vaak naadloos aan op het consult en is daarmee een mooie bevestiging van wat er is besproken.

 

Het consult mag worden opgenomen zodat je het nog eens op je gemak kunt naluisteren.

Een consult duurt ongeveer 50 minuten tot een uur.

De kosten voor een consult bedragen 60,- euro.

Wil je graag weten welke kaarten er voor jou op tafel komen? Gebruik dan het contactformulier om een consult aan te vragen of bel: 06 1061 6032

Consulten kunnen, in overleg, op diverse locaties (rondom Breda) worden gegeven.

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden.

913B9057.jpg
CONTACT
KAART DIANA.jpg

Tarottaal

06 1061 6032

dianatarottaal@gmail.com

Bedankt voor uw bericht!

CONTACT MENU.png
bottom of page