top of page
header retraite.jpg
Top of page
TAROTTAAL WERKLOGO DIAP 1.png
RETRAITE MENU.png

Ben je toe aan ontspanning en lijkt het je leuk om op reis te gaan met een groep enthousiaste deelnemers die allemaal graag de Tarotkaarten willen leren leggen? Lees dan vooral verder!

Inmiddels kijk ik met een heel dankbaar gevoel terug op de heerlijke 5-daagse Tarot en Relax Retraite van 2022. Met 9 enthousiaste deelneemsters kon het ook bijna niet misgaan!  Zodra er weer een nieuwe 5-daagse gepland is, zal de datum hier verschijnen. Mocht je geïnteresseerd zijn laat het dan vooral weten want dan zet ik je er op de wachtlijst bij!

 

Deze vijfdaagse Tarot-special wordt gegeven van ma 26 t/m vr 30 sept. 2022 in een heerlijk 5*-groepshotel in een bosrijke omgeving in de Achterhoek!

Voor wie?

Natuurlijk gaan we in deze vijfdaagse volop aan de slag met de Rider Waite Tarot.

Je wordt meegenomen op reis door het land van de 78 Tarotkaarten, je krijgt uitleg over diverse legpatronen, we gaan dagelijks gezamenlijk oefenen en je ontvangt een uitgebreid naslagwerk. Je mag er dan ook van uitgaan dat jij straks veel kennis hebt opgedaan over de Tarot en alle tools hebt meegekregen om hier na de retraite zelfstandig mee verder te gaan. Daarnaast beginnen we iedere dag met een fijne meditatie, besteden we middels diverse oefeningen aandacht aan jouw intuïtie zodat je nog dichter bij jezelf komt en is er ruimte voor een mooie stiltewandeling. Op deze manier zijn in- en ontspanning deze week op een mooie manier in balans en kan je echt even ontsnappen aan de hectiek van alledag!

Deze retraite is dan ook helemaal iets voor jou als:

  • Je klaar bent voor een nieuwe betekenisvolle invulling in je leven

  • Je zin hebt in een avontuur met een groep gelijkgestemden

  • Je een bijzondere interesse hebt in de Tarot

  • Je graag jezelf en/of anderen op weg wilt helpen met vraagstukken

  • Je zin hebt in een heerlijke, verrassende midweek voor jezelf

  • Je open staat voor een stukje magie!

De Tienhoeve, Hengelo (Gelderland)

De vijfdaagse vindt plaats in Groepshotel De Tienhoeve, gelegen op een prachtige, bosrijke plek in Hengelo (Gld.). Deze luxe groepsaccommodatie bestaat uit twee met elkaar verbonden boerenhoeven en is tijdens de vijfdaagse geheel voor ons.

 

Op de begane grond bevinden zich een aantal gezamenlijke ruimtes waar de bijeenkomsten zullen plaatsvinden en waar ook de heerlijke maaltijden zullen worden geserveerd. De lesruimte heeft diverse openslaande deuren naar een groot, besloten terras zodat er veel daglicht naar binnen valt en er tussen de lessen door gelucht kan worden. Vanuit het hotel loop je zo het bos in waardoor je jezelf tussen de bijeenkomsten door weer even heerlijk op kan laden. Met minder weer of voor later op de avond is er een ontspanningsruimte om ongedwongen met elkaar bijeen te zijn, een drankje te nuttigen en/of een spelletje te doen.

Iedereen heeft een twee-persoonskamer voor zichzelf zodat je je kan terugtrekken in alle rust wanneer je dat maar wilt. Deze kamers zijn allen voorzien van twee één-persoons bedden en een fijne, eigen badkamer met wastafel, douche en toilet.

De slaapkamers bevinden zich veelal op de eerste verdieping maar er zijn er ook een paar op de begane grond. Omdat er geen lift aanwezig is worden deze in eerste instantie toebedeeld aan eventuele minder valide deelnemers. Om je verder helemaal te ontzorgen zijn de bedden bij aankomst opgemaakt en zijn de handdoeken inbegrepen in de prijs van de retraite.


Eten

Tijdens ons verblijf wordt het eten verzorgd door een cateraar. De heerlijke, verantwoorde en biologische maaltijden worden in buffetvorm opgediend in een ruimte op de begane grond die tijdens ons verblijf dient als restaurant. Daarnaast zal er iedere dag een mand met vers fruit voor ons klaar staan. Heb jij bepaalde dieetwensen? Indien tijdig doorgegeven wordt hier door de cateraar absoluut rekening mee gehouden!

Wanneer: maandag 26 t/m vrijdag 30 september 2022

Kosten: 695,- Euro o.b.v. een fijne, ruime slaapkamer met eigen sanitair, volpension en een uitgebreid naslagwerk van deze Tarot-5-daagse

RIVM: mocht deze vijfdaagse niet door kunnen gaan i.v.m. maatregelen die door het RIVM worden opgelegd, dan kan iedereen kiezen tussen kosteloos annuleren of verplaatsen naar een andere datum.

Gebruik voor aanmelden en/ of meer informatie het contactformulier of bel:

06 1061 6032.

De Annuleringsvoorwaarden vind je hier.

Let op: vol = echt vol!

913B9132-site.jpg
Contact
KAART DIANA.jpg

Tarottaal

06 1061 6032

dianatarottaal@gmail.com

CONTACT MENU.png

Bedankt voor uw bericht!

bottom of page